Contrasten

Contrasten in het interieur

Alle meubelen van Oldambt meubelen zijn te combineren en passen goed bij elkaar. Voor het creëren van een sfeervolle woonkamer bekijk de blog.  

Het nieuwe tv-meubel Stef is gemaakt van eikenhout. Dit modelletje is een aanvulling op het assortiment en staat net op de website.  

In de foto is een moderne en landelijke stijl gecreëerd. Door voornamelijk rustige kleuren toe te voegen aan een hout kleurige meubel, krijg je zo’n sfeer. De deken die in de opening van het tv-meubel ligt, geeft ook een contrast tussen hard en zacht. U kunt een eigen sfeer creëren of trends van internet overnemen in huis. Met de meubelen van Oldambt meubelen kunt u alle kanten op. 

Zelf creëren

Dit is een foto die is gemaakt in de showroom. Door industrieel met landelijk/modern te mixen, kregen we een rustige maar toch weer sfeervolle stijl.  

Door stoelen uit onze eetkamerstoelen collectie te halen en om een ronde eetkamer tafel te zetten, is gelijk een contrast tussen vormen gecreëerd. Bij de tafel ligt een oker geel kleed in een vierkante vorm. Dit zorgt ook gelijk weer voor contrasten. Met contrasten maakt u uw huis gelijk een stuk interessanter. Zelf kunt u ook contrasten creëren tussen structuren, kleuren en nog veel meer. Een wollig kleed op een betonnen vloer is ook een contrast en het geeft gelijk meer sfeer in een ruimte.