Klein maar functioneel

Een kleine ruimte functioneel inrichten

Als u een kleine woonkamer heeft en steeds denkt, wat moet ik hier nou inzetten, dan bent u aan het goede adres!

Voor het functioneel inrichten van een kleine woonkamer is niet veel nodig. Het is de bedoeling dat u deze kamer voornamelijk licht en rustig houdt. Kleine accessoires toevoegen is niet iets wat ik zou afraden alleen iets om rekening mee te houden, om het niet te veel te laten worden.

Een oplossing

Als u een woonkamer heeft waar ook een eettafel in moet is dit een goede tip voor u.

Een kleinere ronde eettafel is de oplossing. Door een ronde eettafel in u woonkamer te zetten, kunnen er genoeg stoelen aan voor u en uw gezin of bezoek. Als u dan ook nog een kleinere eettafel uitkiest, heeft u 2 in 1. Niet alleen een kleinere eettafel is een optie, in combinatie met deze tv-meubel heeft u nog meer ruimte en opbergruimte. Door het dunne langwerpige blad heeft u meer ruimte voor de tv. En door het extra blad onderaan heeft u nog meer opbergruimte. Ook niet te vergeten is er nu extra ruimte onder het onderblad. Hier kunt u kleden of matjes neerleggen. Zeker een goede oplossing voor een kleinere woonkamer.

Als u nog meer opbergruimte wilt in een kamer, is een hoekkast een goede oplossing. Dit zorgt voor opvulling in een nogal minimalistische ruimte of juist voor meer rust in een drukkere ruimte.

Voor alles is een oplossing. Oldambt meubelen is dan ook gespecialiseerd in maatwerk. Wij kunnen dus ook een eigen wensen opbergkast maken die ruimte besparend is en er ook nog mooi uitziet.