Maatwerk

Maatwerk voor jou

Je bent op zoek naar het perfecte meubel voor in jouw huis, maar je kunt maar niet de goede afmetingen vinden en het voldoet niet aan je wensen. Bij ons kun je alles op maat laten maken. Ook kun je de gewenste stijl en kleuren doorgeven. Het wordt zo gemaakt dat het perfect past in de gewenste ruimte.

Hoe wordt het meubel op maat gemaakt?

Eerst wordt er samen met de klant gekeken naar de mogelijkheden. Je kunt de kleur aangeven van het hout en van de poten, als die er bij zitten. Vervolgens kun je de afmetingen van het meubel bepalen.

Dan wordt het nieuwe ontwerp in de werkplaats, door de meubelmakers, gemaakt. Dit gebeurt met professionele machines. Als het meubel eenmaal op maat gemaakt is, wordt het in de juiste kleur gespoten door onze spuiter. Daarna wordt het nog afgewerkt met een lak, zo is het meubel goed bescherm tegen beschadigingen en vochtplekken.

Aangeven van de afmetingen

Op de webshop staan een paar afmetingen, maar je kunt het altijd nog anders laten maken als je dat wilt. Ook kun je natuurlijk zelf een ontwerp maken, alles is mogelijk. Het product wordt zo gemaakt dat het aan jou wensen voldoet.