Sfeervol

Sfeervolle woonkamer creëren

Is jouw woonkamer toe aan sfeer?

Een woonkamer waar niet zoveel sfeer in zit moet je praktisch inrichten en de ruimte goed gebruiken.

Neem bijvoorbeeld en donkere hoek in je woonkamer waar niet zoveel licht komt. Hier kun je goed een fauteuil neerzetten met een leuk vloerkleed eronder en een vloerlamp  Hierdoor krijg je snel al meer sfeer in een donker, kaal hoekje dat je bijvoorbeeld niet weet wat je daar neer moet zetten zodat je er lekker kunt zitten.

Ook kun je lichtere kleuren gebruiken bij donkere meubels of op de muren, hierdoor weerkaatst het licht en dan krijg je meer licht in je woonkamer. 

Bij het raam kun je goed een werkplekje maken, hierdoor heb je goed licht om te kunnen werken. Ook kun je er een gezellige leeshoek van maken.

Er zijn genoeg opties. Denk aan een bank met een vloerkleed, dit kun je leuk combineren met een salontafel. Als je iets rustiger wilt, kun je meubels op poten neerzetten zodat het een stukje van de grond staat. Hierdoor lijkt het ruimtelijker in de woonkamer en wordt het niet te druk.

Neem bijvoorbeeld een fauteuil van de Lester collectie in onze webshop. Deze kun je bijvoorbeeld goed combineren met een vloerkleed.  Hierbij kun je de eiken salontafel Saar neerzetten. Zet er nog een leuke vloerlamp bij en je hebt een gezellig hoekje gecreëerd.