Interieuradvies op maat

Volledig naar wens

Bij Old Ambt Meubelen kunnen we vrijwel alle meubels naar eigen wens groter of kleiner maken, maar als u specialere wensen heeft, bijvoorbeeld een compleet nieuw ontwerp, dan is dat ook geen probleem. Met ons professionele gereedschap zoals deze zaag kunnen we de meeste hout soorten, poten, bladen, zijkanten, laden enzovoort precies op maat maken. Dus heeft u in de woonkamer net een hoekje die goed gevuld moet worden met de nieuwe kast, dan maken we de kast net even 10 centimeter breder zodat hij goed in uw woonkamer past.

Advies-interieur-Old-Ambt-Meubelen

Kasten op maat

Vooral kasten worden bij ons heel veel op aanvraag besteld, lang niet alle ruimtes in onze huizen zijn gelijk en het staat heel erg mooi als de kast goed bij de rest van het meubilair past. Wij maken uw steigerhouten kast of uw eiken kast met gemak op maat en bezorgen we van Drachten, tot Zwolle, Amsterdam, Venray of zelfs in Duitsland of België binnen een paar weken bij u af.

Tafels op maat

Een tafel is vaak hét pronkstuk van de kamer. De eetkamer bijvoorbeeld is de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt om te eten, spelletjes te doen of een gezellige avond te hebben. Iedere kamer heeft weer andere afmetingen en een ander interieur. Het is daarom soms moeilijk om precies die tafel te vinden die perfect in jouw kamer past. Bij ons is dit niet het geval. Alle tafels in ons assortiment kunnen voor u volledig op maat gemaakt worden. Zo weet u altijd dat u de perfecte tafel heeft voor uw woning.

Deze kast heeft verschillende open vakken, precies op maat gemaakt voor de klant. Als u dat wenst, kunnen de vakken groter, of bedekt met een deur.

Dit zijn de onderstellen van één van onze meest verkochte salontafels. Deze kunt u gemakkelijk via onze webshop bestellen, maar kan ook op maat.

Deze eiken tv meubel hebben we op maat gemaakt voor een klant, hij moest precies tussen twee kolommen in de huiskamer passen, een precies klusje.

Dit is een eiken tafelblad die we voor een klant hebben samengesteld, het blad paste heel mooi bij de salontafel in de voorkamer, ook bij Old Ambt besteld.

Altijd alles precies op maat

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het op maat maken van uw meubelen. We werken voornamelijk met topkwaliteit hout, maar ook met verschillende metalen. Onze professionele lassers zetten de onderstellen als vakwerk in elkaar, precies zoals u ze wilt hebben. Iets breder, hoger of misschien wel schuiner, het is geen probleem.

In onze webshop hebben we onderhand een heleboel producten staan die u zo kunt bestellen. Dit zijn allemaal meubelen die we voor de klant op maat hebben gemaakt, als u een zelfde soort meubel wilt ontvangen, maar net iets anders, dan is dat geen probleem.

Het grote voordeel dat u bij Old Ambt Meubelen heeft is dat wij nagenoeg alle meubels in ons assortiment voor u op maat kunnen maken. Zo kunt u meerdere meubels perfect op elkaar af laten stemmen, waardoor u een prachtige harmonie creëert in de belangrijkste omgeving in uw leven, uw thuis.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze styliste


    captcha