Kast of Tafel op maat laten maken

Alle meubels die we maken of hebben gemaakt hebben we in onze webshop gezet. Maar als u een specifieke kast op maat of een tafel op maat wenst, misschien van eiken of van steigerhout dan kunnen we die voor u maken. We zijn erin gespecialiseerd om hout, eikenhout, steigerhout, maar ook metalen en steen voor u op maat te verwerken in de meubelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hele set meubelen als een tafel, salontafel en een kast voor in de woonkamer laten maken door ons om zo de gehele sfeer in uw huis goed te kunnen bepalen.

Volledig naar wens

Bij Oldambt Meubelen kunnen we vrijwel alle meubels naar eigen wens groter of kleiner maken, maar als u specialere wensen heeft, bijvoorbeeld een compleet nieuw ontwerp, dan is dat ook geen probleem. Met ons professionele gereedschap zoals deze zaag kunnen we de meeste hout soorten, poten, bladen, zijkanten, laden enzovoort precies op maat maken. Dus heeft u in de woonkamer net een hoekje die goed gevuld moet worden met de nieuwe kast, dan maken we de kast net even 10 centimeter breder zodat hij goed in uw woonkamer past.
hout-zaag-machine
stalen-poten-onder-eiken-tafel-maatwerk

Maatwerk Kasten

Vooral kasten worden bij ons heel veel op aanvraag besteld, lang niet alle ruimtes in onze huizen zijn gelijk en het staat heel erg mooi als de kast goed bij de rest van het meubilair past. Wij maken uw steigerhouten kast of uw eiken kast met gemak op maat en bezorgen we van Drachten, tot Zwolle, Amsterdam, Venray of zelfs in Duitsland of België binnen een paar weken bij u af.

Deze kast heeft verschillende open vakken, precies op maat gemaakt voor de klant. Als u dat wenst, kunnen de vakken groter, of bedekt met een deur.

Dit zijn de poten van één van onze meest verkochte salontafels, de Suzanne. Deze kunt u gemakkelijk via onze webshop bestellen, maar kan ook op maat.

Deze eiken tv meubel hebben we op maat gemaakt voor een klant, hij moest precies tussen twee kolommen in de huiskamer passen, een precies klusje.

Dit is een eiken tafelblad die we voor een klant hebben samengesteld, het blad paste heel mooi bij de salontafel in de voorkamer, ook bij Oldambt besteld.

Altijd alles precies op maat

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het op maat maken van uw meubelen, we werken met hout, maar ook met verschillende metalen. Onze professionele lassers zetten de onderstellen als vakwerk in elkaar, precies zoals u ze wilt hebben, iets breder, hoger of misschien wel schuiner, het is geen probleem.

In onze webshop hebben we onderhand een heleboel producten staan die u zo kunt bestellen, dit zijn allemaal meubelen die we voor de klant op maat hebben gemaakt, als u een zelfde soort meubel wilt ontvangen, maar net iets anders, dan is dat geen probleem.

Het grote voordeel dat u bij Oldambt Meubelen heeft, is dat de kast die u zo mooi vindt, precies op maat in uw huiskamer kan staan, maar daarbij, maken we alle meubels in uw huis zodat ze allemaal perfect bij elkaar passen. Zo creeërt u de perfecte harmonie in de belangrijkste omgeving in uw leven, uw thuis.

Offerteformulier

captcha