Kleuren stalen ontvangen

U heeft van ons de eiken kleurenstalen ontvangen. Een eerste stap naar iets heel moois.

Wij hebben deze kleuren stalen ontwikkelt om u een beeld te geven van onze kleuren op eikenhout.
Bij het kiezen van de kleuren moet u er rekening mee houden dat de kleuren en structuren van het eikenhout er anders uit kan zien bij dag of avondlicht. Ook de structuur en tekeningen in het hout kunnen afwijken, omdat het een natuurproduct betreft. Omdat het een natuurproduct is kan de kleur ook altijd iets afwijken.

Uitleg over de bescherming:

De meubelen worden behandeld in de kleur die u gekozen heeft, vervolgens lakken wij de kleur af met een twee componenten lak. Het hout is dan optimaal beschermd tegen het indringen van vochtvlekken en kringen.

Het onderhouden van de meubelen:

Wij adviseren om de meubelen één keer in het jaar te behandelen met onze mat polish hierdoor behoud u de meubelen in top conditie. Het onderhouden met de mat polish is ook zeer eenvoudig u kunt het hout gewoon met een doek in poetsen.

Heeft u nog vragen over de kleuren of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Maatwerk meubelen van Old Ambt Meubelen

Bij Old Ambt Meubelen bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk meubels! of het nou gaat om een mooie op maat gemaakte tafel of badkamermeubel of kast, Wij maken meubelen van massief hout denk hierbij aan eikenhout of vuren/grenenhout. En wij bezorgen onze meubelen door heel Nederland, België en Duitsland.

Heeft u een vraag over maatwerkmeubels neem dan vrijblijvend contact op en laat u adviseren.