(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorginformatie Bezorgen en afhalen    Veilig betalen met iDEAL Veilig betalen met IDEAL    Op maat gemaakt Op maat gemaakt     Beoordeling

Meubelen op maat laten maken!

Bij Oldambt Meubelen kunt u meubelen op maat laten maken. Heeft u eigen ideeën voor een meubel? Neem dan gerust contact met ons op!
Het beste is dan om even langs te komen, het zal dan namelijk makkelijker zijn om te overleggen en hierdoor kunnen wij uw wensen beter realiseren. Wanneer u bijvoorbeeld ver weg woont en het niet mogelijk is om naar ons toe te reizen kunt u ook altijd een mail sturen. In deze mail kunt u uw wensen duidelijk omschrijven en de afmetingen doorgeven. Indien u al een schets heeft kunt u deze ook meesturen. Wij zullen in beide gevallen binnen vijf werkdagen een offerte opmaken. 

Het kan ook zijn dat u een meubel op de site heeft gezien en dat het u mooier lijkt dat bepaalde dingen aan dit meubel worden aangepast. Wanneer dit het geval is kunt u ook contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. De kans is groot dat wij uw wensen kunnen realiseren.

Ook wanneer u een meubel heeft gezien die u mooi vindt, maar waarvan de afmetingen niet naar uw wens zijn kunt u contact met ons opnemen. Op enkele uitzonderingen na is het altijd mogelijk om de afmetingen aan te passen naar uw wens!

Kortom, schroom niet om contact met ons op te nemen!
We houden van een uitdaging en wij vinden het belangrijk dat we tot een meubel komen dat voldoet aan uw wensen!