Slaapkamer

Voor uw slaapkamer hebben we één- en tweepersoonsbedden van bijvoorbeeld steigerhout of eikenhout. We hebben nachtkastjes, hoogslapers en kledingkasten die u allemaal naar eigen wens kunt vormen zodat ze bij uw uitstaling passen. Benieuwd naar onze meubelen?

Kantoor

Het kantoor, de ruimte om uw werk of jou huiswerk in alle rust uit te kunnen voeren. Belangrijk is hier dat de mouwen van je shirt of sweater niet slijten over het hout van het meubilair, is er genoeg ruimte onder het bureau om goed met je stoel eronder te komen? Denk hier goed over na!

Woonkamer

De woonkamer is naast de eetkamer één van de belangrijkste ruimte in uw huis. Het is de plek waar u gezellig samen komt met het gezin en waar u uw rust kunt nemen om goed te kunnen ontspannen, het is dan erg bevrijdend om tussen het natuurlijk hout te zitten. Benieuwd naar onze meubelen?

Eetkamer

De eetkamer moet naast goed voelen ook functioneel zijn, etensresten moeten niet tussen naden in het hout blijven zitten, het vocht moet goed schoongemaakt kunnen worden en de stof in de zitmeubelen dienen goed gereinigd te kunnen worden. De eetkamercollectie is nu te zien!

Tuin

We hebben voor uw tuin verschillende oplossingen, van gezellige picknic tafels, tot uitgebreide loungesets, leuke stoelen, schommels en nog veel meer. We hebben van alles om te kunnen genieten van het heerlijke weer in uw eigen fijne tuin, nog fijner, met de meubels van Oldambt!

Badkamer

Ook voor uw badkamer is een houten meubel heel geschikt, het is wel belangrijk dat uw meubel een beetje droog kan blijven, of snel kan drogen in een goed geventileerde ruimte. We hebben uitstekende onderhoud artikelen om het hout goed te kunnen behouden. Bekijk de opties!

Bekijk voor meer inspiratie onze blog