Creëer een stijlvol thuis

Maak jouw leefomgeving compleet met onze meubelstukken op maat van topkwaliteit. Bij Old Ambt Meubelen streven we naar uitmuntendheid en bieden we een unieke, persoonlijke ervaring voor elke aanvraag.

Vul onderstaand formulier in en we helpen je bij het selecteren van jouw droom product. Wees er snel bij, op = op!

  Premium (Salon)tafels

  Een tafel is vaak hét pronkstuk van de kamer. De eetkamer bijvoorbeeld is de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt om te eten, spelletjes te doen of een gezellige avond te hebben. Iedere kamer heeft weer andere afmetingen en een ander interieur. Het is daarom soms moeilijk om precies die tafel te vinden die perfect in jouw kamer past. Bij ons is dit niet het geval. Alle tafels in ons assortiment kunnen voor u volledig op maat gemaakt worden. Zo weet u altijd dat u de perfecte tafel heeft voor uw woning.

  Eiken tafel maatwerk
  Eiken tafel op maat

  Hoge Kwaliteit Kasten

  Vooral kasten worden bij ons heel veel op aanvraag besteld, lang niet alle ruimtes in onze huizen zijn gelijk en het staat heel erg mooi als de kast goed bij de rest van het meubilair past. Wij maken uw steigerhouten kast of uw eiken kast met gemak op maat en bezorgen we van Drachten, tot Zwolle, Amsterdam, Venray of zelfs in Duitsland of België binnen een paar weken bij u af.

  Eiken kasten op maat
  Eiken kasten op maat laten maken

  Mooie TV Meubelen

  Bent u op zoek naar een TV meubel, wij hebben verschillende modellen gemaakt van steigerhout of van eiken. De TV meubelen van steigerhout zijn in verschillende kleuren beschikbaar, maar ook de TV meubelen van eikenhout zijn naar uw eigen wensen aan te passen. Zoekt u een TV meubel met open vakken, of moet u juist eentje met laden hebben? Wij hebben het voor u. Alle modellen zijn gemiddeld tussen de 3 en 5 weken bij u thuis afgeleverd, ook de modellen die we voor u op maat hebben gemaakt!

  Eiken Tv meubel op maat
  Eiken Tv meubelen op maat

  Prachtige Badkamermeubelen

  Bent u bezig met de (her)inrichting van uw badkamer? Dan kunt u hier alles vinden wat u daarvoor nodig heeft. Hier vindt u de mooiste badkamermeubels van Old Ambt Meubelen, volledig voor u op maat gemaakt. Daarbij hebben wij ook nog passende waskommen, wasbakken en kranen om op uw badkamermeubel te plaatsen. Daarnaast verkopen wij ook nog ruimtebesparende sifons, die ervoor zorgen dat u meer ruimte in de lades van uw nieuwe badkamermeubel heeft. Wij hebben dus alles wat u nodig bent om van uw badkamer een sfeervolle ruimte te maken. Versier uw badkamer nu met een combinatie van een op maat gemaakt badkamermeubel en een van onze passende waskommen of wasbakken!

  Eiken badkamermeubelen op maat

  Deze kast heeft verschillende open vakken, precies op maat gemaakt voor de klant. Als u dat wenst, kunnen de vakken groter, of bedekt met een deur.

  Dit zijn de onderstellen van één van onze meest verkochte salontafels. Deze kunt u gemakkelijk via onze webshop bestellen, maar kan ook op maat.

  Deze eiken tv meubel hebben we op maat gemaakt voor een klant, hij moest precies tussen twee kolommen in de huiskamer passen, een precies klusje.

  Dit is een eiken tafelblad die we voor een klant hebben samengesteld, het blad paste heel mooi bij de salontafel in de voorkamer, ook bij Old Ambt besteld.

  Mooi op maat gemaakt badmeubel

  Een prachtig op maat gemaakt badmeubel. Prettige afstemming over de wensen en mogelijkheden.
  - Assen

  Prachtige meubelen.

  Stevige meubelen en hele goede service voor een heel mooi prijsje.
  - Krimpen aan den IJssel

  Prachtige sidetable voor een eerlijke prijs, heel netjes afgewerkt.

  De chauffeur merkte op dat de verkeerde olie erbij geleverd was. ( hadden wij nog niet gezien) , beloofde dat de goede fles opgestuurd zou worden. We waren heel de olie vergeten maar die kwam, keurig op tijd en netjes verpakt via de post.We vinden de service echt top!
  - Dirksland

  Zeer goede ervaringen

  Voor een tweede keer in korte tijd een bestelling geplaats. Eerder een kant-en-klaar product en recentelijk maatwerk. Men heeft kennis van zaken, denkt mee in het ontwerp en oplossingen. Levering kwam overeen met het eerder gestelde leveringstermijn. Kleine tip; laat je vooraf adviseren tav reiniging en af te nemen producten ter voorkoming van onnodige verzendkosten.
  - Landgraaf
  917 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10