Kast op maat laten maken

Kasten zijn een essentieel onderdeel van het interieur. Beeld u zich eens een woonkamer of slaapkamer in zonder kast. Nee, dat is bijna ondenkbaar. Kasten zorgen ervoor dat de ruimte overzichtelijk en opgeruimd oogt. De kast is in die zin een zeer praktisch én tegelijk decoratief meubelstuk. Wij hebben een prachtig uitgebreid assortiment aan kasten. Van kledingkasten en boekenkasten tot nachtkastjes, wij hebben het allemaal. Waar Oldambt Meubelen zich in onderscheidt? Wij kunnen alle kasten voor u perfect op maat maken. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat u de kast krijgt die perfect in uw interieur past. De mogelijkheden hierin zijn bij ons ongekend! Bekijk hier al onze kasten of vraag direct een offerte aan voor een kast op maat.

Onze service: kast op maat laten maken

Wij maken meubelen voor u op maat. Wij vinden het belangrijk dat u meedenkt in het ontwerp en de uitvoering van meubel. We doen dit door samen met u in gesprek te gaan over hoe het meubel eruit komt te zien. In dit gehele proces zijn een goede service en persoonlijk contact twee hele belangrijke factoren voor ons. Doet u bij ons een aanvraag voor het op maat laten maken van een kast, dan reageren wij binnen één dag. Daarna zijn er nog drie momenten waarop wij u informeren: order is binnengekomen, order is bevestigd, begonnen met de productie en wanneer de kast klaar is. Tussentijdse wijzigingen in de maatvoering of het ontwerp is ook geen probleem. Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

hout-zaag-machine
stalen-poten-onder-eiken-tafel-maatwerk

Materiaal

Al onze meubelen worden gemaakt van versgezaagde of gebruikte steigerplanken. De planken komen rechtstreeks uit de bouw en worden na droging door ons verwerkt. Steigerhout is een echt natuurproduct en zal onder invloed van de luchtvochtigheid altijd iets werken (krimpen of uitzetten). Daarnaast is steigerhout nooit egaal. Uw kast zal dus altijd voorzien zijn van oneffenheden, puntjes of deukjes. De robuuste uitstraling van de steigerhouten meubelen is dan ook direct de charme erachter. Met een steigerhouten kast voorziet u uw interieur van een absoluut pronkstuk!

Behandeling

Voor binnengebruik kunt u uw kast onbehandeld laten. Mocht u de kast toch willen behandelen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van steigerhoutlak, olie of andere lakken. Mits goed aangebracht, zorgt de lak ervoor dat vloeistoffen het hout niet binnendringen en dat de levensduur wordt verhoogd. Daarnaast zorgt de behandeling ervoor dat de robuuste uitstraling behouden blijft. U kunt er voor kiezen om de kast zelf te behandelen of om dit door ons te laten doen. Indien u zelf de kast behandeld vervalt de garantie. Bij ons heeft u o.a. de volgende behandelingsmogelijkheden:

Bekijk hier al onze producten voor meubelonderhoud.

Vraag direct een offerte aan!

captcha

Badkamerkasten

Onze badkamerkasten en -meubelen zijn de ideale oplossing voor het ruimtegebrek in uw badkamer. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer er strak en opgeruimd uitziet. Ons assortiment bestaat uit vele typen badkamerkasten waardoor wij ieder interieur kunnen voorzien van een passende kast. Daarnaast kunt u de kasten uit onze webshop volledig naar wens op maat laten maken.
eiken-kasten-evi.jpg
steigerhouten-kast-elroy.jpg

Boekenkasten

Een unieke styling en volledig op maat gemaakt. U vindt ze bij Oldambt Meubelen. Met onze boekenkasten bergt u uw voorraad boeken moeiteloos en op een stijlvolle manier op. Uw gewenste exemplaar wordt op maat voor u gemaakt. Zo bepaald u zelf de hoogte en breedte waardoor de boekenkast perfect in uw interieur past.

Dressoirkasten

Met op maat gemaakte dressoirs kunt u uw woning opnieuw aankleden. Een dressoir op maat is een echte meerwaarde voor uw woning. Het meubelstuk past perfect bij de rest van uw interieur, is multifunctioneel en kan volledig naar eigen wens op maat gemaakt laten worden. Bekijk ons assortiment en neem contact met ons op voor specifieke wensen.
steigerhouten-kast-meresa.jpg
steigerhouten-kast-carolien.jpg

Hoekkasten

Dat hoekje in de woonkamer waar u net niets mee kan. Iedereen kent het wel. Wij bieden de ideale oplossing in onze hoekkasten op maat. Door ze precies op maat te laten maken passen zij perfect in jouw interieur. Creëer eenvoudig zelf een gezellige hoek door de kast te decoreren met leuke accessoires.

Kledingkasten

Kledingkasten, vaak net te groot voor de slaapkamer of net te klein waardoor uw al uw kleding niet op kunt bergen. Wij maken kledingkasten op maat waardoor u niet meer tegen dit probleem aanloopt. Gemaakt van prachtig steigerhout en in de gewenste maat te laten maken. Voeg dit prachtige meubelstuk direct toe aan uw slaapkamer.
steigerhouten-kast-wesley.jpg
steigerhouten-kast-petra.jpg

Nachtkastjes

Niet meer weg te denken uit de slaapkamer, de nachtkastjes. Met prachtige metalen en houten modellen kunnen wij iedere slaapkamer voorzien van het geschikte nachtkastje. Niet de juiste maat? Dan maken wij hem toch gewoon voor u op maat! Maak uw slaapkamer compleet met onze multifunctionele, stijlvolle nachtkastjes.

Wijnrekken

Bent u een echte wijnliefhebber? Met dit prachtige wijnrek ruimt u uw wijnen op een stijlvolle manier op. Kies de gewenste kleuren en maten en u bent verzekerd van een prachtig wijnrek. Staat uw maat er niet tussen? Wij maken hem voor u op maat zodat hij perfect past in uw interieur.
steigerhouten-kast-marjon.jpg
eiken-meubelen-cloe.jpg

TV-meubelen

Een tv-kast moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Een moderne kast, een stoere eenvoudige kast of een kast met of zonder deuren, wij hebben het allemaal. De keuzes zijn ongekend. Wij gaan zelfs zo ver, dat u de kast door ons volledig op maat kunt laten maken. U kunt de kast zelf vormgeven en ook de maten zelf bepalen. Zo heeft u altijd een tv-meubel dat perfect bij uw interieur en uw tv past.

Vragen over onze kasten op maat?

Heeft u na uitgebreid zoeken in onze webshop nog niet de juiste kast gevonden of heeft u een vraag over onze kasten op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk, waardoor wij op nagenoeg ieder verzoek in kunnen gaan. U geeft uw specifieke wensen door en wij maken de kast volledig voor u op maat.