Eiken badkamermeubel op maat laten maken

Een eiken badkamermeubel is een essentieel onderdeel van uw badkamer. Alle eiken badkamermeubelen kunnen op maat gemaakt worden in een door u gekozen maat en kleur. Perfect om op al uw wensen in te spelen dus! Daarnaast wordt elk badkamermeubel gemaakt van duurzaam massief eikenhout, waardoor de levensduur en kwaliteit van uw meubel erg hoog is. De vormen en modellen van onze badkamermeubelen zijn volledig aan uw wensen aanpasbaar. De kleur kunt u kiezen uit onze Eiken Kleurenstaal. Ook worden deze eikenhouten badkamermeubelen verzorgt van een 2 componenten lak waardoor er geen vochtvlekken en kringen in uw badkamermeubel kunnen komen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor sifons, kranen, wasbakken en waskommen om uw meubel compleet te maken. 

Onze service: eiken badkamermeubel op maat laten maken

Wij maken meubelen voor u op maat. Wij vinden het belangrijk dat u meedenkt in het ontwerp en de uitvoering van meubel. We doen dit door samen met u in gesprek te gaan over hoe het meubel eruit komt te zien. In dit gehele proces zijn een goede service en persoonlijk contact twee hele belangrijke factoren voor ons. Doet u bij ons een aanvraag voor het op maat laten maken van een badkamermeubel, dan reageren wij binnen één dag. Daarna zijn er nog drie momenten waarop wij u informeren: order is binnengekomen, order is bevestigd, begonnen met de productie en wanneer het meubel klaar is. Tussentijdse wijzigingen in de maatvoering of het ontwerp zijn ook geen probleem. Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Massief eiken badkamermeubel Eefje
Eiken badkamermeubel Zoe

Materiaal

Onze badkamermeubels worden gemaakt van massief eikenhout. Hierdoor kunnen wij ons zeker zijn van de kwaliteit en de lange houdbaarheid van het meubel. U kunt onze badkamerkasten met Push-to-open en softclose ladegeleiders verkrijgen. Ook hebben wij waskommen, wasbakken, kranen en sifons zodat uw badkamermeubel direct gebruikbaar is. Met een badkamermeubel uit massief eikenhout krijgt uw badkamer een unieke en luxe uitstraling!

Behandeling

Onze badkamermeubels krijgen 2 behandelingen. Allereerst behandelen wij het badkamermeubel met een door u gekozen kleur uit onze eiken kleurenstaal. Hierdoor krijgt het meubel precies het uiterlijk, dat u wilt en het beste bij uw badkamer past. Daarna wordt het meubel nog met een 2 componenten lak behandeld. Hierdoor wordt het meubel beschermd tegen vochtvlekken en kringen. Door deze behandelingen ziet uw badkmermeubel er mooi uit en is ook lang houdbaar in uw badkamer. U kunt er voor kiezen om de kast zelf te behandelen of om dit door ons te laten doen. Indien u zelf de kast behandeld vervalt de garantie.

De verschillende kleuren die wij aanbieden voor eikenhout kunt u in onze Eiken Kleurenstaal vinden. Daarnaast kunt u hier al onze producten voor meubelonderhoud bekijken.

Vraag direct een offerte aan!

  captcha

  Badkamerkasten

  Onze badkamerkasten en -meubelen zijn de ideale oplossing voor het ruimtegebrek in uw badkamer. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer er strak en opgeruimd uitziet. Ons assortiment bestaat uit vele typen badkamerkasten waardoor wij ieder interieur kunnen voorzien van een passende kast. Daarnaast kunt u de kasten uit onze webshop volledig naar wens op maat laten maken.
  badmeubelkast
  Round-waskom-wit-sfeer-2.jpg

  Waskommen en wasbakken

  Wij hebben voor ieder badkamermeubel de goede waskom. Of wilt u liever een wasbak? Dat kan natuurlijk ook. Voor iedere smaak en ieder meubel de perfecte afronding. Zo is uw nieuwe badkamermeubel gelijk volledig klaar om gebruikt te worden. 

  Kranen

  Met onze kranen wordt uw badkamermeubel pas écht heel erg mooi. Of u nou een gewone kraan of een muurkraan wilt, bij Oldambt Meubelen is het mogelijk. Wij hebben een groot assortiment aan kranen om aan iedere wens te voldoen zodat u uw badkamermeubel zo kunt inrichten hoe het u het beste uitkomt. 
  Eiken badkamermeubel Zoe
  sifon

  Sifons

  Voor de waterafvoer is ieder badkamermeubel natuurlijk ook een sifon nodig. Daarom hebben wij deze ook in de aanbieding voor uw comfort en om het badkamermeubel compleet te kunnen leveren. Bij badkamermeubels waarbij het sifon niet zichtbaar is, adviseren wij een ruimtebesparende sifon, zodat u meer plek in de la overhoudt. Voor badkamermeubels, waarbij het sifon zichtbaar is hebben wij een speciale collectie designsifons. 

  Vragen over onze badkamermeubels op maat?

  Heeft u na uitgebreid zoeken in onze webshop nog niet het juiste badkamermeubel gevonden of heeft u een vraag over onze badkamermeubels op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk, waardoor wij op nagenoeg ieder verzoek in kunnen gaan. U geeft uw specifieke wensen door en wij maken het badkamermeubel volledig voor u op maat.