Bezorg-en-retourinformatie

Bezorginformatie Old Ambt Meubelen

Bij Old Ambt Meubelen kunt u er voor kiezen om uw meubelen zelf op te halen of gebruik te maken van onze zorgenvrije bezorgservice. Hierbij plaatsen onze eigen bezorger(s) uw meubel(en) op de gewenste plek in huis.

 

➨ Bezorgen door Old Ambt Meubelen

Old Ambt Meubelen kan alle meubelen op het door u aangegeven adres in geheel Nederland, België en Duitsland bezorgen. Binnen de grenzen van de gemeente Old Ambt bezorgen wij gratis. Buiten de gemeentegrenzen berekenen wij bezorgkosten.

  • Door heel Nederland bezorgen wij voor € 49,95 ( dit tarief is gebasseerd op dat u zelf de bezorger een handje mee helpt met uitladen ) U kunt er ook voor kiezen om voor € 79,95 te laten leveren ( wij komen dan met 2 collega’s bezorgen ). (uitgezonderd de eilanden, prijs op aanvraag).
  • Door heel België € 90,00 en in Duitsland is de prijs afhankelijk van de postcode (prijs op aanvraag).

Onze bezorgers leveren de meubelen bij u in de woning af, op de begaande grond. Mocht het meubel naar een andere verdieping geleverd worden, geef dit dan aan dat kan in overleg.

Wij leveren meubelen binnen 6-8 weken na bevestiging van de order. Indien u uw bestelling met spoed geleverd wilt hebben, is dit in overleg bijna altijd mogelijk. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons vaste telefoonnummer: 0597-795128

Zodra uw bestelling klaar is, bellen wij u op om een geschikt aflevermoment met u in te plannen. Al onze leveringen zijn binnen een specifiek tijdsvenster van drie uur.

➨ Bezorgen met spoed?!

Wilt u uw bestelling met spoed geleverd hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij schakelen op dat moment onze externe transporteur in.

Onze externe transporteur, Spijker Logistics, komt dagelijks langs om bestellingen in te laden. Er wordt vervolgens een transportplanning gemaakt bij Spijker Logistics, hier hebben wij geen invloed op, wel kunnen wij op dezelfde dag van levering een tijd doorbellen (blok van 4 uren). Daarna wordt er een bezorgafspraak met u gemaakt. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel (begane grond) leveren. De bezorger komt dus niet binnen! De meubels worden geleverd op het door u opgegeven afleveradres.

Wilt u zo spoedig mogelijk uw bestelling geleverd hebben, maar lukt het u niet om op een doordeweekse dag af te spreken?  Houd dan rekening met het feit dat wij bestellingen niet standaard bij de buren leveren, maar als u daar geen bezwaar tegen heeft, is dit wel mogelijk. Het is wel van groot belang dat u dit bij uw bestelling doorgeeft.

➨ Zelf komen afhalen

Als u er voor kiest om uw meubel(en) op te halen kunt u uw bestelling van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur en zaterdags van 9:00 – 15:00 uur afhalen bij onze werkplaats in Winschoten (gem. Oldambt) aan de J.A. Koningstraat 9, 9672AC:

Let op! Indien u uw meubel(en) ophaalt, is eventuele schade tijdens het vervoer voor eigen risico!

Retourinformatie

U  heeft bij Old Ambt Meubelen recht op retour als in de wet “Kopen op afstand”. Is het product eenmaal in ontvangst genomen, dan heeft u 14 werkdagen bedenktijd. Gedurende deze periode heeft u de mogelijkheid om de koop ongedaan te maken. U zult dan het product moeten terugsturen naar de verkoper en de verkoper moet op zijn beurt het door u betaalde bedrag terugbetalen. De kosten voor het terugsturen van het product komen zijn voor u eigen rekening.

Bij producten die speciaal voor u besteld worden en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Bij Old Ambt Meubelen worden alle meubelen namelijk speciaal voor u op maat en met uw speciale wensen geproduceerd.
Nadat u akkoord heeft gegeven op een offerte of een order heeft geplaatst van een meubel die we op maat maken of lakken/verven/beitsen kunnen we die niet in alle gevallen terugnemen, echter zullen wij in dit geval altijd met een gepaste oplossing komen. 

➨ Verantwoording afmetingen product

Bij Old Ambt Meubelen produceren we dagelijks meubelen op maat. Van tafels, bedden, kasten tot aan loungebanken. U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste afmetingen. Bij het doorgeven van maten aan de hand van een tekening of beschrijving proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken en geven u daarbij dan ook graag advies. Uiteraard is het voor ons niet altijd mogelijk om op afstand in te schatten wat de exacte woonsituatie is met betrekking tot de ruimte waar het product te staan komt, de ruimte waar het product door heen moet om op de eindbestemming te komen en of de reeds bestaande accessoires/meubels goed passen. Daarom is het van groot belang dat u zeer nauwkeurig de maten doorgeeft van het door u gewenste product en eventuele extra informatie die van belang kan zijn voor het bezorgen van de producten.